MERHABA...

.


Hiç düşündünüz mü ya da bileniniz var mı içinizde, "MERHABA" ne anlama geliyor diye?

Çok ilginç, bir o kadar da hoş ve sıcak bir anlamı varmış meğer... "Merhaba" aslında farsça kökenli olup "Benden size zarar gelmez." anlamına geliyormuş. Çok hoş değil mi?

Bunu öğrendikten sonra karşımdaki insana 'merhaba' demek daha bir anlamlı benim için.

YENİ GAZETE okuyucuları Merhaba...

Değerli okuyucular, emin adımlarla ilerleyen, objektif haber bakış açısı ve işin ehli gazeteci dostların da olduğu kalitenin adresi  ''YENİ GAZETE''de artık ben de varım. Keyifle yazacağım yeni yazılarımı bu adresten siz kıymetli okurlarımla paylaşmanın bir zemini olarak hepinize selamlar...


NE OLUYOR, ERKEN SEÇİM Mİ GELİYOR?...

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 kabusu  herkeste ayrı bir iz bıraktı; acı, üzüntü, keder, yalnızlık, depresyon vs. vs. Yaşadığımız bu olumsuz süreçte, evlerimizde sevdiklerimizle görüntülü görüşerek teselli ettik kendimizi. Neyse ki, ülkemizde hızla aşılar yapılmaya devam ediyor, böylelikle vaka sayılarımız da gün be gün düşüyor. 

Tabii ki bu süreçte siyasette de sessizlik hakimdi, yasakların bitmesiyle siyaset de  hareketlendi.

Erdoğan da, Bahçeli de "Seçimler 2023 yılında yapılacak" diyorlar ama tüm il, ilçe teşkilatlarına da 'sahalara inin' talimatını da vererek Erdoğan, AK Parti’yi seçimlere hazırlıyor dedirtiyor. Orası doğru. Ama bu erken seçim değil, AK Parti’yi 2023 seçimlerine hazırlıyor.

KÜRT OYLARI ÖNEMLİ!... 

İstanbul seçimleri de gösterdi ki, AK Parti Kürtleri kazanmadan seçimleri kazanamıyor. Erdoğan, Kürtleri kazanmak için yeniden harekete geçti. Diyarbakır ziyaretinde çözüm sürecini tartışmaya açan Erdoğan, doğu ve güneydoğu illerinin tamamını ziyaret etme kararı aldı. Her ay bir kaç  ili ziyaret edecek.

......

KEMAL KILIÇDAROĞLU CUMHURBAŞKANI ADAYI MI?

CHP içinde bir grup Kılıçdaroğlu’nu cumhurbaşkanı adaylığına hazırlıyor. Kılıçdaroğlu da zaten bütçe görüşmeleri sırasında laf atan AK Parti milletvekillerine, “Benim aday olup olmayacağımı size kim söyledi?” diyerek cumhurbaşkanlığı adaylığının startını vermişti. 

Öyle ki, Kılıçdaroğlu’nu öne çıkaran imaj çalışması başladı. Videolar çekildi, Kılıçdaroğlu gençlerin “Demokrat Amca”sı oldu. 

Peki, Millet ittifakı ortağı İYİ Parti ne düşünüyor?...

Akşener, Kılıçdaroğlu’nun adaylığından ziyade kazanacak bir isimle seçime gidilmesi eğiliminde. Akşener, kendisi olmadığı takdirde Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ı destekleyebilir.

Siyasette sular durulmuyor. Siz değerli okurlarıma gelişmeleri aktarmaya devam edeceğim, sıkı takipteyim.

TATİLE ÇIKACAKLAR AMAN DİKKAT!...

Kurban Bayramı tatili 9 gün mü, 12 gün mü diye konuşulurken Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası açıklamayı yaptı.

Kurban Bayramı Tatili 9 gün...

Erdoğan, Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olacağını açıklayarak, "Pazartesi günkü yarım günü idari tatil olarak belirledik. Vatandaşlarımız fiilen 16 Temmuz Cuma akşamından 26 Temmuz Pazartesi sabahına kadar tatile kavuşmuş oluyor."

BAYRAMDA KÖPRÜ VE OTOYOLLAR ÜCRETSİZ

Otoyollar ve köprülerde bayram vesilesiyle uygulanacak ücretsiz geçişler cuma gece yarısı başlayacak. 


Ağız tadıyla, huzur içinde, keyifli, mutlu, sağlıklı bir bayram geçirmeniz dileğiyle...

 Kurban Bayramınız Kutlu Olsun.



Editör: Ebru Erbaş 

Yorumlar

  1. Maşallah maşallahsuna hanım bu arada yeni gazeteniz hayırlı uğurlu olsun dilerim bu kaliteli yazılarınız daha çok okuyucu hitap eder

    YanıtlaSil
  2. Bu kadar kaliteli köşe yazılarınız neden daha etkili yerlerde değilsiniz açıkçası çok merak ediyorum kesinlikle hak ediyorsunuz illa birilerinin yalakası mı olmak lazım bir yerlerde olmak için biri sizi mutlaka görmeli ve duymalı bu ben oluyorsam duyurmak için elimizden ne geliyorsa sizi iletmemiz lazım kişi veya kişilere

    YanıtlaSil
  3. MERHABA , Yeni Gazete lever atladı.. Hayırlı olsun Ortak.

    YanıtlaSil
  4. Harikasınız gerçekten çok anlaşılır net bir yazı olmuş kaleminize 👌 yeni gazete hayırlı olsun

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

KONU TESETTÜRLÜ OLMASI MI?...

“CHP'NİN BAŞÖRTÜ SORUNU''

SİYASET 2021 YILINA HAREKETLİ BAŞLADI