AŞIDA YAKALAMIŞ OLDUĞUMUZ BAŞARIYI DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKARAK DA GÖSTERELİM


Yazıma HDP İzmir İl Başkanlığı’na yapılan saldırıyı kınayarak ve yaşanan saldırıda hayatını kaybeden Deniz Poyraz’a Allah'tan rahmet dileyerek başlamak istiyorum.

Geçmişte sağ-sol çatışması, Alevi-Sünni olaylarını sayısız kez yaşadık. Bu saldırı HDP’ye değil, demokrasiye ve iç barışımıza yönelik yapılmış bir saldırıdır! Ortada büyük bir siyasi provokasyonun olduğu çok net! Aman ha! Bu tür provokasyona gelmeyelim!!!

AK Parti’den gelen üç kınama çok önemli. Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve Grup Başkan Vekili Bülent Turan...

Ömer Çelik; İzmir’de HDP İl binasında gerçekleşen saldırıyı ve cinayeti lanetliyoruz. Türkiye, huzur ve güvenliğini bozmaya çalışan provokasyonlara asla fırsat vermeyecektir!

Hamza Dağ; HDP İzmir İl binasında gerçekleşen saldırı ve cinayeti kınıyorum. Türkiye'nin huzur ve güvenliğini bozmaya yönelik her türlü saldırı ve girişimin karşısında olduk, olmaya devam edeceğiz.

Bülent Turan; HDP İzmir il binasına yapılan menfur saldırıyı kınıyor, başsağlığı diliyorum. Demokratik siyasete, insan hayatına, toplumsal huzura kasteden her türlü şiddetin/eylemin karşısındayız. 

AK Parti'nin tutumu ortada... Polis, yargı... Diğer tüm siyasiler de bu tür tehlikeli girişimlere karşı tutum almalı!...

Bu olayı tüm boyutlarıyla aydınlatmalı, arkasında organize bir yapı olup olmadığı ortaya çıkarılmalı. Onur Gencer, HDP binasında 40 kişinin katılacağı toplantı yapılacağı istihbaratını alarak bu saldırıyı gerçekleştirdiyse büyük bir katliamın planlandığı çok açık. 

Türkiye’yi bir kaos ortamına sürüklemelerine izin verilmemeli!

Belli ki birileri düğmeye bastı. 

Türk-Kürt çatışması, HDP’li, MHP’li kavgasının planlandığı aşikar! Halkımıza, demokrasimize, hukukumuza düşman, derin bir oluşumun sahneye koyduğu çirkin bir oyun, bu oyuna gelerek tuzağa düşmemeliyiz!


BIONTECH AŞI

BIONTECH mi SINOVAC mı derken, Biontech için aşı randevumu aldım... 

Biontech’in kurucusu bilim insanlarımız  Özlem Türeci ve Uğur Şahin'in TÜRK olması gurur verici.

Günümüzün olmazsa olmaz sorgu duvarı sosyal medyaya sordum; 

Aşı randevumu aldım. ( #Biontech )

Şimdi... Aşı olmuş arkadaşlar, azıcık bilgi versin lütfen! Acı var mı acı onu söyleyin; çünkü, acı eşiğim düşük.

İlginiz şahane, cevaplar yüzleri aştı... Aşımı oldum hiçbir sorun yok diyen, kolum çok ağrıyor diyen, 2. dozdan sonra halsizlik oldu diyenler. Tüm cevaplar adına teşekkür ederim. 

Aşı randevum olan 24 Haziran'da aşımı olduktan sonra, neler oluyor tecrübe ile sabitleyeceğim ve neler hissettiğimi sizlere de aktaracağım. 

Aşı randevusu alıp gitmemezlik yapmayın, aşı olun lütfen! 

Mesafesiz günlere çok az kaldı.... Sağlıklı güzel günler dilerim.



Editör: Ebru Erbaş


Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

KONU TESETTÜRLÜ OLMASI MI?...

“CHP'NİN BAŞÖRTÜ SORUNU''

SİYASET 2021 YILINA HAREKETLİ BAŞLADI