MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR DA, SİZİN ATTIKLARINIZ ‘KAYA’..



Dünya O’nu ‘Takdir’ ediyor ‘Bazı’ kesim ise eleştiriyor; iyide neden? 

Tedbirler neticesi iyi sonuçlar veriyor. Öncelikle, yüksek kayıp veren ülkelerin isimlerini size hatırlatayım: 
Amerika. İngiltere, İspanya, İtalya, Fransa, Almanya, Hollanda, Belçika, İran, Çin, Brezilya, Kanada, Meksika... 
İçlerinde Türkiye yok. Hem de açık arayla. Karnemiz iyi. elbette, 1 rakam 1 can demek; her can kaybı mühimdir ama Amerika gibi “en önde” gitseydik halimiz nice olurdu? 

Burada öncelikle sağlıkta ciddi başarılı kararlar alan Cumhurbaşkanımıza, alınan kararları başarıyla yöneten sağlık bakanımıza ve sabırla ailelerinden uzakta kalan tüm sağlık çalışanlarımıza minnet borçluyuz.

Tüm dünya ülkeleri corona'ya karşı alınan önlemlerimizi, sağlık alt yapımızı yere göğe sığdıramazken kimileri gereksiz konuşmayı, devletin yaptığı başarıları yalan yanlış algılarla aşağılamayı hünerden sayıyor.
Şu sıralar Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı övüp, ki; bakanımız övgüyü sonuna kadar hak ediyor ama anlamsız bir şekilde Cumhurbaşkanı'nı eleştirenleri anlayamıyorum.  Sanki sağlık bakanı başka partinin bakanı! Ya da  sağlık bakanını o göreve bir başkası getirdi! 
Yapmayın efendiler! Bu başarılı kararları alan Cumhurbaşkanı ve alınan kararları başarıyla yöneten de sağlık bakanı Fahrettin Koca'dır.
"Hak yemeyelim, hak edenlere de hakkını teslim edelim" derim.

RTÜK BAŞKANI: O TOPLANTI YAPILACAK

Sosyal medyada RTÜK başkanına ve  kuruma ciddi bir saldırı söz konusu, 
Nedir sizdeki bu RTÜK ve RTÜK Başkanı düşmanlığı ? Kişiye hemen bir iftira, hakaret, saldırı halindesiniz! Açıklama yapılmasına rağmen yersiz, tonla yorum okudum; inanılır gibi değil! Sosyal medya geldi geleli, ahlak, adap üslup yerle yeksan olmuş adeta. "Biraz duyarlı olmakta yarar var" derim. Sosyal medyada iletilen her içerik ya da yansıtılan her algının doğruluğuna bakmaksızın gereksiz yorum yapmaktan da kaçınmak gerek.


RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in twitter’dan yazdıklarını hadi görmezden geldiniz, bari gazeteci Fatih Altaylı ile telefon görüşmesindeki açıklamasını okuyun derim;

“Ülke TV’deki o programla ilgili dün yapılması istenen toplantının yapılmaması ile ilgili olarak suçlanıyorum. Emin olun ki, İstanbul’da aylar öncesinden belli olan ve çok sayıda kişinin katıldığı bir Basın İlan Kurumu toplantısı vardı ve benim de katılmam gerekiyordu. RTÜK toplanamasın diye rapor aldığım, şehir dışına çıktığım doğru değil. O toplantı dün yapılamamış olsa bile mutlaka yapılacak. Açıkçası o programın ele alınacağı toplantıda ben de bulunmak istediğim için Kurul dün toplanmadı. Ama toplanacak ve gereken de mutlaka yapılacaktır.”

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

KONU TESETTÜRLÜ OLMASI MI?...

“CHP'NİN BAŞÖRTÜ SORUNU''

SİYASET 2021 YILINA HAREKETLİ BAŞLADI