ATAŞEHİR'DE “MAHALLE DANIŞMA MECLİSİ” HAREKETLİLİĞİ... / SANCAKTEPE BELEDİYESİ'NDE NELER OLUYOR?



Bu haftaki, yazımda iki önemli konuyu kaleme almak istedim...


İlk olarak, 
Geçtiğimiz günlerde, 17 mahallesiyle en kalabalık ilçe  Ataşehir’de “Mahalle Danışma Meclisi” toplantısı yapıldı.

AK Parti Ataşehir ilçenin düzenlemiş olduğu programda, İstanbul Milletvekili Serkan Bayram ve İl Yönetim Sorumluları vardı.

İlçenin genç, dinamik, başarılı, içtenliğini gözlemlediğim değerli isim, AK Parti Ataşehir ilçe Başkanı Mehmed Emin Özkaya ve Teşkilatının koordinasyonunda gerçekleşen ''Mahalle Danışma Meclisi'' toplantısı 165 sandığı olan İÇERENKÖY ile başladı.

İçerenköy mahallesinin, sevilen çalışkanlığıyla desteklenen isim Mahalle Başkanı Mustafa Kaya, üç kademe teşkilatıyla programdaydı. 

Asil sandık başkanlarının katılımı ve toplantıda ilçe başkanına iletilen sorular eşliğinde program devam etti. 

Programda İlçe başkanına gelen sorular ilginçti! 
O kadar ki; Birçok şeyi ilçenin yapmasını bekleyen vatandaşların soruları vardı. Özkaya, samimiyetle ''EYVALLAH'' (Hakk'la kabul ettik, Hakk'tandır...) diyerek cevapsız soru bırakmadı.

TEBRİĞİM OLDUĞU GİBİ, UFAK ELEŞTİRİM DE VAR...

Öncelikle sayın başkan, 10 şubat’tan bugüne çalışkanlığınıza söyleyecek lafım yok. Odanıza gelen tüm vatandaşların sorularını ya da eleştirilerini içtenlikle dinleyerek çözümler ürettiğinizi duydum. Tebrik ederim.

Buna istinaden sayın Özkaya,
benim de size sormak istediğim sorularım var... 

-“Mahalle Danışma Meclisi” toplantıları neden yapılır?

-Mahalle teşkilatlarınız “Mahalle Danışma Meclisi” toplantılarının nedenini biliyor mu? 

Bu soruların cevabını işim gereği araştırarak bilgi sahibi oldum...

Ama teşkilat içinde, bu sorduğum soruların cevaplarını bilmeyenlere denk geldim ve  iletmek istedim.

Naçizane fikrim; "Bu tarz programlar ayrıntısıyla anlatılmalı; içerik, nedenler, niçinler teşkilata uygunlukla aktarılmalı" derim. 
Diyorsanız ki, biz aktardık... Belli ki hala bilmeyenler var aranızda... O vakit bilenler bilmeyenlere tekrar aktarırsa teşkilatınız bilinçli olarak daha da güçlü ilerler. Bu da sizin başarınıza başarı katacaktır.

Bir not da bazı “siyasi büyüklere” iletmek isterim...
Sayın İlçe Başkanı, eminim davet etmiştir. Ben yine de söylemeden geçemeyeceğim.

Efendim, Ataşehir büyük kalabalık bir ilçe ve siyaseten de önemli bir ilçe. Daha da fazla üst düzey isimler katılım sağlamalıdır derim... 


SANCAKTEPE BELEDİYESİ'NDE NELER OLUYOR? 


Başkan yardımcısı görevinden ayrıldı... 

İçerenköy demişken,
Eski İçerenköylü önemli bir diğer isim ''MEHMET GENÇ''

Kendisini Sancaktepe Belediyesi’nin Kurucu Başkanı İsmail Erdem bey sayesinde tanıdım ve tanımaktan da memnun olduğum değerli bir isim...

Sancaktepe Belediyesi’nin tecrübeli ve sevilen başarılı yöneticisi Mehmet Genç, Başkan İsmail Erdem’le 1. Dönem Özel Kalem Müdürü, 2. Dönem ise Belediye Başkan Yardımcılığı olmak üzere 10 yıl omuz omuza başarıyla çalıştı.

Mehmet Genç, Belediyedeki Başkan Yardımcılığı ve memurluk görevlerinden ayrılarak iş hayatına geçtiğini sosyal medya hesabından bildirdi...

Başarı dolu iş geçmişine, yenilerini ekleme adına, Türkiye İhracatçılar Meclisi’nde (TİM) Genel Sekreter Yardımcısı olarak göreve başlayan Mehmet Genç'e yeni görevinde başarılar dilerim...


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KONU TESETTÜRLÜ OLMASI MI?...

“CHP'NİN BAŞÖRTÜ SORUNU''

SİYASET 2021 YILINA HAREKETLİ BAŞLADI